RSS

Kodutöö 3

10 nov.
 
5 kommentaari

Kirjutas &emdash; 10. nov. 2014 toll Kodutööd

 

5 responses to “Kodutöö 3

  1. Elo

    13. nov. 2014 at 10:49

    Aitäh, Eve, et lisasid oma postitusse e-lasteaedade analüüsid. Hea arendaja võtab kasutaja arvamust kuulda, seetõttu on oluline, et õpetajate arvamused arendajateni jõuavad.

    Meeldib

     
    • eve

      29. nov. 2014 at 07:45

      Elo, ega sa juhtumisi kuidagi e-lasteaed pakkujatega seotud pole? Kas sina tead Eestis veel mõnda keskkonda peale e-lasteaed.eu, e-lasteaed.ee, Eliisi ja e-kooli?

      Meeldib

       
      • Elo

        13. dets. 2014 at 09:16

        Ei ole, e-lasteadade keskkondadega puutusin esimest korda kokku 3 kuud tagasi. Ühe vahetasime kuu jooksul välja, nüüd kasutame Eliisi.

        Meeldib

         
  2. Kärt

    16. nov. 2014 at 09:04

    Ooh, kuidas ma kadestan neid õpetajaid seal Arukülas, kellel on võimalus projektorit kasutada. Meie oma on laes kinni ja leiab kasutamist korra nädalas 1,5 tundi koosolekuks. Mina olen rühmaruumis projektori kasutamise võimalusest vägagi puudust tundud – saali kasutama minna ka ei saa, sest enamasti on seal muusika- või liikumistund ning erinevad trennid. Nüüd hakkab projektor juba suremise märke välja näitama. Eks siis ole näha kas uue ostmiseks raha leitakse ning kas seekord ehk võetakse kuulda neid üksikuid õpetajaid, kellel on huvi kasutada seadet ka rühmaruumis.
    Lasteaias e-õpet just ei rakenda, aga piisavalt suure ekraani korral on väga palju põnevaid võimalusi, mis muudavad õppimise kõigile kaasahaaravaks ja tänapäevaseks (ka lasteaias on oluline õpetada tänapäeva meetodeid ja võimalusi kasutades)

    Meeldib

     
  3. eve

    17. nov. 2014 at 10:19

    Tõesti, see et projektor ringi saab käia, on ikka väga oluline. Saan sind veel kadedaks teha, Pirita Kose Lasteaia õpetajad saavad ka peagi projektori, mis hakkab “vabalt” elama. Õpetajad avaldasid soovi Mihklilaadal kogutud oksjoni summad projektori heaks koguda. Nii seda juba 2 korral. Unistus saabki varsti teoks.

    Meeldib

     

Lisa kommentaar